Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Dovolenkujte v hoteli s aquaparkom - vyberte si niektorí z týchto

Aquaparky. Kto by ich nemal rád? Vybláznia sa v nich malí i veľkí. Široký výber bazénov - od plaveckých až po relaxačné, šmykľavky, adrenalínové tobogány. Čo by ste povedali, keby ste mali takéto niečo aj na dovolenke? Priamo pri vašom hoteli?

Hotel Olive Garden

3 a pol hviezdičkový hotel s all inclusive leží na Rhodose, neďaleko mestečka Lardos. Nájdete ho uprostred krásnej olivovej záhrady a len 350 metrov od dlhej piesočnato-kamienkovej pláže. Okrem toho je výborným východiskovým bodom pre výlety. Dovolenkujúcim sú k dispozícii bazény, slnečníky a lehátka, bary, posilňovňa, amfiteáter

No najväčším lákadlom je nedávno postavený vodný park, ktorý je súčasťou hotelového komplexu. Za cenu už od 748 eur i s príplatkami a letenkou sa to naozaj oplatí. Využite ju už začiatkom júna.

Hotel Olive Garden

Zdroj obrázka: solvex.sk

Hotel Eri Beach & Village

Rozsiahly 4-hviezdičkový hotelový komplex s all inclusive sa nachádza na Kréte, v letovisku Hersonissos. Nájdete ho pri skalnatom výbežku priamo pri mori s dvomi plážami - kamienkovou i piesočnatou. Okolie je plné barov, diskoték, reštaurácii a nákupných možností.  Priamo v hoteli sú k dispozícii mini supermarket, bary, bazény so sladkou aj slanou vodou, 2 tenisové kurty, či mini disco. 

Hotel sa okrem toho môže pochváliť aj vlastným aquaparkom. Neváhajte a odštartujte leto v tomto skvelom hoteli. V cene 838 eur i s príplatkami a letenkou je toho viac než dosť.

Hotel Eri Beach & Village

Zdroj obrázka: solvex.sk

Hotel Royal Park

Moderný 4 a pol hviezdičkový hotel s all inclusive sa nachádza v Bulharsku, v letovisku Elenite. Je obklopený zelenou záhradou a nachádza sa priamo pri piesočnatej pláži. Očarí vás jeho elegantný interiér a vysokokvalifikovaný personál. Ku komfortnej dovolenke prispeje napríklad i piano bar, á la carte reštaurácie, vonkajšie bazény, SPA centrum, minigolf či bowling.

Hotel má takisto vlastný Aquapark Atlantida, kde máte bezplatný vstup. Vyberte sa sem s nami už v druhej polovici júna. Cena 538 eur i s príplatkami a letenkou je viac než výhodná.

Hotel Royal Park

Zdroj obrázka: solvex.sk

Planeta Hotel & Aqua Park

Luxusný 5-hviezdičkový hotel s all inclusive leží na bulharskom Slnečnom pobreží. Len 5 minút od piesočnatej pláže s pozvoľným vstupom do mora a pár minút chôdze od promenády plnej obchodíkov, kaviarní, reštaurácií či kolotočov. Môžete sa tešiť na kvalitné hotelové služby, top ubytovanie a výbornú stravu. Ďalej tu nájdete saunu, jackuzzi, turecký kúpeľ, bazény, salón krásy i požičovňu aút. 

A ako už samotný názov hotela hovorí, priamo v areáli máte k dispozícii aj aqupark. Dovolenkovať tu môžete už od druhého júnového týždňa len za 498 eur i s príplatkami a letenkou.

Planeta Hotel & Aqua Park

Zdroj obrázka: solvex.sk

Hotel DIT Evrika Club

Špičkový 4 a pol hviezdičkový hotel s all inclusive na obľúbenom bulharskom Slnečnom pobreží pozostáva až zo 4 pavilónov. Tešiť sa môžete na vodné športy, jacuzzi a animačné programy. V areáli je tiež jedinečný komplex bazénov atypických rozmerov, nachádzajúci sa v prekrásnej záhrade s preliezačkami. 

Priamo v tejto záhrade nájdete aj aquapark, určený najmä deťom. Rodinná dovolenka v takomto skvelom hoteli bude nezabudnuteľná. Cena sa začiatkom júna pohybuje okolo 688 eur i s príplatkami a letenkou.

Hotel DIT Evrika Club

Zdroj obrázka: solvex.sk


Pozrite si tiež:

Najlacnejšie dovolenky pre vašu rodinu

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00