Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Najlepšie dovolenky s tou najlepšou cestovkou!

Vycestovať na dovolenku do zahraničia mnohým môže pripadať ako sen, no našťastie je tu cestovná kancelária Solvex, ktorá zo žiadnej dovolenky nespraví nočnú moru. Sedemnásť rokov pôsobenia na trhu z nás spravilo odborníkov na dovolenky pri mori.

Najlepšie dovolenky aj pre náročných cestovateľov

Cestovná kancelária Solvex sa nestala úspešnou zo dňa na deň, stoja za tým roky vylepšovania služieb, ako aj vzdelávania v oblasti cestovného ruchu. Veľmi dobre vieme, s akým pocitom niektorí odchádzajú na dovolenku do cudziny. Strach z lietadla, z neznámych krajín a rečí, ale aj pocit, že sú tak ďaleko od domova, však už po príchode do cieľovej destinácie ničia prvé nádherné pocity z dovolenkovania – luxusné hotely, udržiavané pláže, čisté more, delegáti dostupní v každom letovisku a naši skúsení zamestnanci sa postarajú o najlepšiu dovolenku aj tomu najbojazlivejšiemu cestovateľovi.

Pokiaľ ide o leteckú dopravu, naša cestovka sa pýši spoluprácou s tými najlepšími leteckými spoločnosťami a odlety sa uskutočňujú z každého letiska na Slovensku, ako aj z pár českých (Praha, Brno, Ostrava). Za zážitkami s nami cestujú jednotlivci, rodiny s deťmi i seniori. To je dôkaz, aké je výhodné vycestovať s nami na first minute alebo last minute dovolenku.

Kto si potrpí na luxus a výhradne iba na leňošenie na pláži, príde si v našej cestovke na svoje rovnako ako ten, kto by si neodpustil návštevu vychýrených prírodných krás či historických pamiatok.

S našou cestovkou do Bulharska aj Turecka

Kam vás vaše zvedavé topánky zanesú? Do neďalekého Bulharska, Čiernej Hory, Chorvátska či Talianska, alebo radšej do Grécka a Turecka? Hoci je cestovná kancelária Solvex jednotkou pre destináciu Bulharsko nielen na Slovensku, ale i v celej strednej Európe, tie najlepšie dovolenky vás čakajú v každej jednej ponúkanej destinácii.

Zastavte sa u nás osobne v niektorej z 9 pobočiek na Slovensku alebo v českej Prahe a presvedčte sa sami, že si Pečať Bonity a Stability naozaj zaslúžime. Cestovka Solvex sa neustále snaží zvyšovať úroveň poskytovaných služieb, dôkazom čoho sú rôzne certifikáty kvality.

O vašu dôveru bojujeme napríklad aj poistením proti úpadku a insolventnosti, čo vám garantuje 100 % záruku vrátenia peňazí. V pobočkách našej cestovky si tiež viete vybaviť komplexné cestovné poistenie, ktoré však nie je súčasťou ceny zájazdu. Prajete si do vybranej destinácie cestovať individuálne, napr. autom alebo vlakom? CK Solvex vám to umožní, a tak vám v ceste za tou najlepšou dovolenkou nebude stáť ani strach z lietania. 

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

Last Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00