Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

7 krajín, kde je dovolenka v zime lepšia ako v lete

Pre našich turistov, ak máte dovolenku, určite nezabudnite v lete. Pretože leto je nakoniec slnko, more, ovocie, dovolenka. Po prvé, s peniazmi si však môžete zariadiť leto v ktoromkoľvek ročnom období, napríklad v januári na pláže na Srí Lanke alebo v Egypte. A po druhé, v lete turistov v mnohých exotických krajinách čakali problémy a dokonca aj nebezpečenstvo - či už to boli dažďové búrky v Thajsku alebo invázia komárov v Mexiku. Kde relaxovať v zime je lepšie ako v lete - rozumieme tomu spoločne. 

Ak sú v lete najobľúbenejšími strediskami mestá pozdĺž pobrežia Stredozemného mora, Jadranského a Čierneho mora, v zime sa plážové letoviská v juhovýchodnej Ázii, Červenom mori a Perzskom zálive stanú lídrami v turistickom záujme.

1. Egypt

Egypt je považovaný za krajinu, kde môžete relaxovať po celý rok. V lete môžete letieť do letovísk Stredozemného mora, v zime ich nahrádzajú letoviská Červeného mora. A práve odpočinok na ohromujúcom Červenom mori je nesporným lídrom v zimných plážových destináciách. Ak som uprostred zimy naozaj chcel leto - ste v Egypte vítaní. Pretože lietanie trvá menej ako 4 hodiny a ceny sú pre bežného ukrajinského občana celkom prijateľné - za týždeň odpočinku na all inclusive v 5 * hoteli v Hurgade môžete dať 580 cu na osobu. Prečo tu nelietať v lete? Pretože v letných mesiacoch je teplota pekelná - teplomer môže dosiahnuť až + 45 ° C. V zimných mesiacoch pobrežie Červeného mora tlmí príjemnú teplotu + 25 ° C, teplotu vody + 22 ° C. Silný vietor, ktorý sa niekedy vyskytuje v zime pri Červenom mori, môže tento dojem mierne pokaziť. 

Pozrite sa na pyramídy, jazdte na ťave, vyjednajte na arabských trhoch - pravdepodobne sa to robí každé tretie čítanie tohto článku.

Populárne zimné strediská: Šarm aš-Šajch, Hurgada

2. Dubaj

Keď sme volali letné teplotné peklo v Egypte, rýchlo sme sa ponáhľali. Prítomnosť je v lete v Spojených arabských emirátoch horúca - do 50-60 ° C nad nulou. A to neprekvapuje - stav postavený z kovu a betónu uprostred púšte nemôže byť inak. Arabi sa sami v lete snažia presťahovať do severných oblastí. V zime je SAE veľmi príjemná - + 27 ° C vo vzduchu a + 23 ° C vo vode. Dobré hotely, pláže s bielym pieskom, fantastická architektúra, orientálna chuť, najlepšie nákupy - málo ľudí opustí Spojené arabské emiráty nespokojných. Kvalita služieb je tu vyššia ako v Egypte. Ceny sú teda vyššie - týždeň v Sharjah v 4 * hoteli bude stáť od 900 cu na osobu.

Populárne zimné strediská v Dubaji: Sharjah, Fujairah, Dubaj, Ajman

3. Thailand 

Thajsko v lete znamená nekonečné dažde a vysokú vlhkosť. 

Plánovať výlet tam na obdobie od mája do septembra rozhodne nestojí za to. Ak chcete zažiť túto dovolenkovú krajinu, túto neuveriteľnú kombináciu exotického staroveku a sily mrakodrapov, krásy budhistických chrámov a chudoby obytných oblastí, mali by ste ísť do Thajska od októbra do marca. Teplota vzduchu v Thajsku je približne rovnaká po celý rok, ale podnebie má jasné rozdelenie do troch ročných období, z ktorých najpohodlnejšie je obdobie od októbra do februára. Teplota vzduchu sa udržiava na + 28 ° C, voda + 25 °, počasie je pohodlné, bez sprchy. 

Pokiaľ ide o zimné Thajsko, rozhodnite sa, čo chcete: na plážovú dovolenku by ste mali zvoliť Koh Samui alebo Pattaya, potápači by mali ísť do Phuketu a pre milovníkov pláže a kognitívnej relaxácie si môžete vybrať kombinované zájazdy. Týždeň v Pattaya v 3 * hoteli bude stáť od 1100 cu Väčšina nákladov je zvyčajne cena letu.

Najobľúbenejšie letoviská v Thajsku: Phuket a Pattaya.

4. India

Ďalšia daždivá krajina, ktorá by mala byť zahrnutá do zoznamu zakázaných letných prázdnin. Od mája do septembra je tu veľmi vysoká vlhkosť vzduchu a každý deň sa snaží dážď. Ale v zime je počasie príjemné: teplota vzduchu je do +30 ° C, voda v oceáne sa zahreje na +25 ° C. 

Pre milovníkov zábavy stojí za to zvoliť si Goa, na relaxáciu musíte ísť do Keraly. 10 dní v Goa bude stáť asi 900 cu Fascinujúci Taj Mahal, „mesto mŕtvych“ - Varanasi, posvätná Ganga - a to všetko je „okorenené“ nepokojmi farieb, vôňou korenia, kontrastom najbohatších chrámov a chudobou miestnych obyvateľov. Ak strávite týchto 7 až 10 - 14 dní na pláži, všetky tieto "vrcholy" krajiny sa môžu vynechať.

5. Srí Lanka

India a Srí Lanka sú ako sestry Zita a Gita, ale každá má svoj vlastný charakter. Budhistické chrámy, svetlé sviatky, aromatické korenie, korenené jedlá, úžasné pláže a chudobní, ale otvorení ľudia - to všetko je o Srí Lanke. Toto je rovnaká situácia ako v Indii s rozdielom niekoľkých stupňov tepla.

6. Kuba

Kuba je v lete priamou hrozbou nielen lejakom, ale aj celými hurikánmi! A ak je leto v dôsledku krátkodobých, ale silných dažďov neznesiteľné teplo a vlhkosť, potom prvou polovicou jesene je hurikánová sezóna. Preto je lepšie ísť tam od decembra do mája. Vzduch sa zahreje na + 26 ° C, voda na + 23 ° C. Kuba je latinskoamerický temperament, stará história dýchania Havany, palmy, pláže, úžasný podmorský svet a rum tečúci v rieke.

7. Mexiko

Najdrahšia krajina v našej recenzii zimných možností pre dovolenku na pláži. 10-dňové turné do Mexika bude stáť asi 1400 cu na osobu. A výdavky na letnú dovolenku v Mexiku nie sú prípustné. Pretože v tejto dobe v krajine nie sú len dažde a hurikány, ale napadajú aj komáre. Preto je lepšie naplánovať cestu v novembri až apríli. V zime sa vzduch ohrieva na +27, voda na tichomorskom pobreží - do +24 ° C, v Karibiku - do + 25 ° C. 

Stojí za to ísť do Mexika nie tak pre odmenné pláže, ale za objavovanie zvyškov starovekej mayskej civilizácie, pikantnej exotickej kuchyne a nezabudnuteľného mexického nadšenia. Okrem toho existujú prírodné parky so všetkými druhmi aktivít a živý nočný život - kto nepočul o diskotéke Coco-Bongo v Cancúne?

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00