Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Chorvátsko - ideálna destinácia pre rodinnú dovolenku

Chorvátsko je krajinou, ktorá dokáže uspokojiť všetky túžby jej návštevníkov – od najmenších až po najstarších turistov. Okrem toho je v nej bezpečne a občianska vybavenosť je na veľmi dobrej úrovni. V Chorvátsku je jednoducho radosť prázdninovať pre celú rodinu!

V Chorvátsku zažijete zábavu od výmyslu sveta

Každá dovolenka má svoje špecifiká. Keď idete k moru, očakávate teplo, slnko a pláž. Keď idete na poznávací zájazd, túžite po informáciách, po poznaní a zážitkoch. Ak cestujete s malými deťmi, potrebujete, aby bolo miesto vášho pobytu takzvane family-friendly alebo kid-friendly. V praxi to znamená, že by miesto vášho pobytu by malo mať ihriská, ale aj také veci ako prebaľovacie pulty v hoteli, reštauráciách alebo obchodoch. 

A keď chcete dovolenkovať s tínedžermi, mali by ste zabezpečiť, aby sa nenudili. To však nie je v Chorvátsku žiaden problém, stačí si vybrať jeden z mnohých zájazdov CK Solvex a zamerať sa na miesto alebo oblasť, kde sa dá surfovať, raftovať, jazdiť na bicykli alebo navštevovať aquaparky, prípadne iné detské atrakcie. Ak si vyberiete destináciu a ubytovacie zariadenie podľa týchto kritérií, môžete v Chorvátsku zažiť neopakovateľnú rodinnú dovolenku!

Kam s rodinou v Chorvátsku?

V Chorvátsku je veľké množstvo miest, kde sa s deťmi dokážete perfektne zabaviť. Park alebo detské ihrisko, kde sa môžu vaše ratolesti vyblázniť, je v každom mestečku a dedine. Zariadenie ihrísk vám možno niekde bude pripadať zastarané, verte však, že Chorváti dbajú na to, aby boli ihriská bezpečné. 

Takmer z akéhokoľvek miesta na pobreží sa dá plaviť loďou na iný ostrov, tieto plavby mávajú zvyčajne pútavý sprievodný program. Na plážach bývajú zas k dispozícii vodné skútre, deti si môžu zaskákať na rôznych vodných a iných atrakciách alebo skúsiť let padákom ťahaným loďou. Vo väčšine hotelov sú animačné programy pre rôzne vekové skupiny. Animátori dokážu vás a vaše deti zabaviť športom, hrami, súťažami aj ďalšími aktivitami.

Chorvátsko je ideálnou destináciou, aj keď sú vaše ratolesti ešte malé

S menšími deťmi sa oplatí ísť skôr do letovísk situovaných v Južnej alebo Strednej Dalmácii. Teplota vody sa tu totiž počas hlavnej letnej sezóny stabilne drží nad hranicou 25 stupňov. Bábätko môžete kúpať v morskej vode už od dvoch mesiacov, soľ nie je taká agresívna ako chlór v bazénoch. Hľadajte pláže ocenené Modrou vlajkou, ktorá poukazuje na čistotu vody aj perfektnú vybavenosť pláže. 

Vydajte sa s rodinou aj na safari, do krásnych zoologických záhrad alebo do dinoparku, šantite v mori, navštívte prekrásne národné parky s vodopádmi a užívajte si leto plnými dúškami so svojimi najbližšími. Vďaka zájazdom CK Solvex je to jednoduché a cenovo dostupné pre každého!

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00