Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Exotická Hurghada: Na svoje si prídu milovníci slnka, športov i histórie

Egypt je pre našinca jednou z najdostupnejších destinácií, ktorá ponúka mnohé možnosti vyžitia. A navyše si tú letnú dovolenku môžete užívať po celý rok!

Vybrali ste si pre svoju dovolenku Egypt? Na výber máte z viacerých letovísk, no tým najväčším, najrušnejším a najobľúbenejším je Hurghada, kde si prídu na svoje najmä fanúšikovia potápania. V Hurghade budú doslova vo svojom živle. Podvodný svet je úžasný, veľa toho môžete vidieť aj s použitím šnorchlu. Historické pamiatky starého Egypta vám zas odhalia atmosféru starovekej histórie. Aké pamiatky a zaujímavé miesta môžete v Hurghade vidieť ? Vieme, kam by ste sa rozhodne mali vydať na výlet.

Podvodný svet si môžete pozrieť aj bez potápania

Kde? V Hurgada Grand Aquarium uvidíte krásy podvodného sveta, bez toho aby ste sa museli potápať alebo šnorchlovať. Sklenený tunel zabezpečí, že sa zblízka pozriete na prostredie Červeného mora bez nutnosti vliezť do vody. Akvárium je rozhodne zaujímavým miestom, ktorým budú nadšené nielen deti.

Užite si vodné radovánky

Navštívte určite Jungle Aquapark, ktorý nájdete približne 20 km od centra mesta. Na čo sa môžete tešiť? O zábavu sa vám postará viac ako 30 tobogánov a 21 bazénov. Za videnie stojí aj Titanic Resort & Aquapark, Makadi Water World, Sindbab Aqua Park a mnohé iné.

Navštívte jednu z najstarších pláží

Old Vic Beach patrí medzi najstaršie pláže Hurghady a po jej piesočnom dne sa prejdete približne kilometer. Oplatí sa vidieť aj Dream Beach alebo Mojito Beach. Krásne pláže na dovolenke v Egypte vás čakajú tiež v Makadi či El Goune.

Potápači mieria na útes Careless Reef

Kde si v Hurghade si užijete kŕdle rýb a tie najkrajšie miesta pod morom? Zamierte k útesu Careless Reef, ktorý je tvorený dvoma koralovými vežami. Práve plošina medzi vežami stojí za preskúmanie, rovnako ako jaskyňa, ktorá sa nachádza v blízkosti útesu. Chcete vidieť viaceré miesta? Naplánujte si určite aj El Malagy, Erg Abu Ramada, ostrov Umm Gamar a Ostrov Siyul Kebira.

Láka vás ruch mesta? Vieme, kam sa vydať!

Časť Sakkala sa vyznačuje ulicou s hotelmi, reštauráciami, barmi a obchodmi. Pamiatky tu nenájdete, no zabaviť sa tu môžete do sýtosti. Ak vaše srdce piští po nákupoch, nevynechajte nákupné centrum Senza Mall, kde nakúpite za pevné ceny, zjednávať je tu zbytočné. Na rozdiel od bazáru tu nenájdete repliky ani napodobeniny, tovar je značkový.

Vábia vás staroveké pamiatky? Nenechajte si ujsť výlet do Luxoru

300 km od Hughardy si môžete vychutnať pohľad na Komplex boha Amona, Údolie kráľov s Tutachamonovou hrobkou či Memnonove kolosy. Za legendárnymi pyramídami v Gíze budete musieť vycestovať o čosi ďalej. Spomienku na ne si však budete v sebe nosiť celý život.

Výlet do púšte je nutnosť

Nechoďte tam však sami, vždy len so sprievodcom. Previezť sa na ťavách alebo spoznať beduínsky život je počas dovolenky v Egypte akousi samozrejmosťou, ktorú by ste nemali vynechať.

Hurghada však splní vaše očakávania aj v prípade, že chcete len nerušene odpočívať na pláži a užívať si svoj all inclusive pobyt. Stačí vybrať termín a letnú dovolenku si v tomto obľúbenom letovisku môžete užívať celý rok!

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00