Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Lacná dovolenka pri mori? Skúste Bulharsko!

Vycestovať k moru si dnes už môže dovoliť naozaj hocikto, podstatné je ale natrafiť na takú destináciu, z ktorej neprídete s prázdnymi vreckami. S dovolenkou v Bulharsku má pozitívne skúsenosti už množstvo turistov, preto nezaškodí pripomenúť, aké sú hlavné dôvody, aby ste svoju prvú dovolenku pri mori strávili práve v Bulharsku.


Slnkom prežiarená dovolenka v Bulharsku

Keď vycestujete do Londýna, stretnete sa s dažďom. Keď navštívite Bulharsko, objímu vás teplé lúče slnka a príjemná prímorská klíma, ktorá vzpruží vaše telo aj ducha. Je viacero dôvodov, prečo častejšie chodiť k moru, najmä zo zdravotného hľadiska, avšak mnohí sa tam hrnieme najmä preto, aby sme okúsili zahraničnú atmosféru a vychutnali si pohľad na nekonečné more. 

Vedeli ste, že to bulharské je extra čisté? Nielen more, ale aj pláže, o ktoré sa tamojší pedantne starajú. Očakávali by sme, že za takúto dovolenku pri mori by sme normálne vyhodili oveľa viac peňazí, avšak Bulharsko sa nám skutočne postará o lacnú, no na zážitky bohatú dovolenku. A zaiste na ňu dostaneme ešte párkrát za život chuť.

Nezabudnuteľné okamihy pri Čiernom mori

Prečo práve Bulharsko? Okrem jemného zlatistého piesku, ktorým je posiata väčšina pláží, vás zaujmú aj romantické útesy či príjemná teplota mora (v priemere 28 stupňov Celzia) a ovzdušia (cca 30 °C). Na dovolenku pri mori dnes bez problémov vycestujete aj autobusom alebo vlakom, no platí, že ak si ju chcete skutočne užiť, treba si užiť aj cestu do cieľovej destinácie. 

Z časového hľadiska i z hľadiska komfortu je najvýhodnejšie cestovať na dovolenku do Bulharska letecky. Nikomu nebudete musieť opisovať zdĺhavú cestu, len nádherné spomienky na Nesebar, Primorsko alebo Slnečné pobrežie. V Bulharsku si užijete vodné aj adrenalínové športy, diskokluby i romantické západy slnka.

Lacné stravovanie, lacné suveníry, lacná dovolenka

Každý, kto už bol na dovolenke pri mori, sa bude najviac usmievať pri pomyslení na Bulharsko, pretože vychádza cenovo najvýhodnejšie. Ponuky cestovných kancelárií sú dokonca prijateľné i pre seniorov alebo rodiny s deťmi. I lacnú dovolenku v Bulharsku sprevádzajú služby na vysokej úrovni, úžasná a cenovo dostupná gastronómia či čisté a pokojné prostredie. 

Zapáčiť by sa vám mohla i povaha miestnych, ktorá sa od tej našej príliš nelíši. V Bulharsku sa dorozumiete po rusky, anglicky, nemecky, ale v niektorých oblastiach už aj po slovensky, preto sa netreba báť ani jazykovej bariéry. Tak smelo za zážitkami! Navštívte staré mesto Sozopol, prístavy, nádherné kostoly (sv. Sofie, sv. Štefana, archanjelov Michaela a Gabriela v Nesebare), historické námestia a zrúcaniny, a nevynechajte ani 7 jazier v pohorí Rila alebo rímsky amfiteáter s arkádami v meste Plovdiv. 

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00