Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Rodinná dovolenka v Bulharsku: Na čo sa zamerať?

Dovolenka v Bulharsku je skvelým tipom na prázdninový zájazd pre páry i rodiny s deťmi. Aj keď stále mnohí uprednostňujú Grécko, Turecko, Egypt či Taliansko, Bulharsko oslavuje návrat a je jednou z najdostupnejších turistických destinácií.

Budete prekvapení, na akej úrovni je Bulharsko ako destinácia dnes, vyrovná sa aj mnohým vychyteným letoviskám. Vyskúšajte!

Bulharsko je skvelým miestom pre rodiny s deťmi

Keď sa povie Bulharsko, ide najmä o skvelú destináciu pre rodiny s deťmi a pre tých, ktorí hľadajú kvalitné služby za mimoriadne príjemnú cenu. Nachádza sa tu množstvo kvalitných hotelových rezortov, ubytovanie nájdete aj priamo v apartmánoch či penziónoch. Do Bulharska sa najčastejšie lieta, je to cesta dlhá viac ako dve hodiny. Cestovať sem však môžete tiež autom, rátajte však s niekoľkohodinovým presunom.

Zdravá strava vyhovuje detským potrebám

Miestna gastronómia sa skladá predovšetkým zo zeleniny a byliniek. Všetci poznáme balkánsky syr, studenú polievku tatator alebo šopský šalát. Obľúbené je tu zapekané mäso so zeleninou, ktoré sa pripravuje v liatinovej panvici. Zapekané jedlá sú vôbec v Bulharsku veľmi obľúbené a vyhovujú aj deťom, čo sa ráta dvakrát. Náš tip? K ľahkému jedlu si objednajte dobré miestne víno, budete prekvapení jeho kvalitou a chuťou.

Bulharské pláže sú ako stvorené pre detské čľapkanie

Ak nie ste úplne zdatní plavci alebo dovolenkujete s malými ratolesťami, určite si zamilujete piesočné pláže s postupným vstupom do mora. Jemný zlatistý piesok, čistota i športové vyžitie robia z Bulharska top destináciu, ktorá navyše poteší príjemnými cenami. Niekedy môže byť more trochu nepokojné, no netreba sa báť, vždy vás o aktuálnej situácii informujú farebné vlajky. Detičky sa môžu v takomto počasí hrať v hotelovom bazéniku alebo využiť služby animátorov.

Kam vyraziť, ak ste v Bulharsku?

Ak nie ste práve typ, ktorý preleží celú dovolenku na pláži a chcete spolu s deťmi spoznávať nové miesta, choďte na výlety! Môžete si objednať plavbu loďou, výlet za kultúrnym dedičstvom alebo trip za inou zábavou, ktorej je všade v Bulharsku doslova neúrekom. Stojí za to vidieť Nessebar, ktorý je zapísaný v zozname UNESCO alebo ďalšie zaujímavé miesta, ktoré sú v blízkosti destinácie vášho pobytu. Informujte sa v CK Solvex a užite si dovolenku vašich snov!

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00