Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

​Prečo sa oplatí vybrať si dovolenku first minute?

Už dávno neplatí, že najvýhodnejšie dovolenky nájdete len prostredníctvom zájazdov last minute. Hitom sú dovolenky first minute. Aké sú ich najväčšie výhody?

Ak patríte k tým, ktorí majú radi istoty, radi plánujú a ešte k tomu aj ušetria a majú k dispozícii najväčší výber, je pre vás first minute dovolenka ako stvorená. V priebehu decembra vychádzajú katalógy s ponukou dovoleniek na nadchádzajúcu sezónu. Pre vás je to tá najvhodnejšia chvíľa, kedy vyberať zájazd. Prečo?

Liparské ostrovy

Najväčšie zľavy získate len s first minute

Sú to najvyššie možné garantované zľavy vo vami vybranej destinácii, vami zvolenom hoteli a vo vami stanovenom termíne. To vám ponuka last minute zájazdov nikdy nevie garantovať, tie najžiadanejšie rezorty majú obvykle v letných termínoch tie najlepšie izby vypredané. Počas first minute máte možnosť vyberať si z najširšej ponuky. Najmä ak ide o obľúbené hotely - bestsellery, určite sa nespoliehajte na last minute ponuku.

Zájazdy last minute môžu (a nemusia) byť síce cenovo dostupnejšie, klienti však už nemajú možnosti vyberať z takej širokej ponuky. Ak si počas dovolenky zvyknete vyberať lepšie izby s výhľadom na more, prípadne lukratívne rodinné izby, v sezóne sú takmer vždy už nedostupné, s first minute ponukou zájazdov sa vám to nestane. Vyberiete si presne to, čo sa vám páči.

Lepšie podmienky vďaka first minute

Tou najlepšou dobou pre výber dovolenky, najmä s deťmi, je jednoznačne obdobie, keď cestovné kancelárie odštartujú predaj zájazdov first minute. Pripravené sú atraktívne ponuky pre rodiny s deťmi i pre páry. Práve o detské paušály, zvýhodnené rodinné cestovanie či službu „dieťa zadarmo" je každoročne veľký záujem a hotely, vrátane exponovaných termínov, sa veľmi rýchlo vypredávajú.

Preto je dobré rozhodnúť sa rýchlo a svoju dovolenku si zarezervovať včas. First minute ponuky sú tou najlepšou príležitosťou pre rodiny s viacerými deťmi, prípadne pre pracujúcich, ktorí majú fixný termín dovolenky. Vy si tú svoju vysnívanú môžete nájsť vďaka first minute presne podľa vašich predstáv.

Plánujete cestovať s priateľmi alebo viacerými rodinami? Vďaka first minute širokej ponuke zájazdov nebude pre vašu viacčlennú partiu problém zladiť spoločný termín, ktorý bude vyhovovať všetkým.

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00