Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Za lacno k moru? Máme pre vás 2 tipy

Chceli by ste ísť k moru, no s financiami to nie je až také ružové? Nevešajte hlavu, vysnívanú dovolenku môžete mať aj za menej peňazí. Poradíme vám, kam sa vybrať.

Bulharsko – pokojné a cenovo výhodné Primorsko

Okrem toho, že patrí medzi najznámejšie a najvyhľadávanejšie prímorské letoviská s čistučkou prírodou, zaraďuje sa i k tým cenovo najvýhodnejším. Letenka spolu s ubytovaním v 3 a pol hviezdičkovom hoteli vás môže vyjsť okolo 400 eur aj s príplatkami.

Stravovacie možnosti sú pestré – raňajky, polpenzia, plná penzia či all inclusive. No, ak by ste sa chceli stravovať viac podľa seba, s potravinami si tu vôbec nemusíte robiť starosti. Ich ceny v Bulharsku patria k najlacnejším v rámci Európskej únie. Za základné potraviny, ako sú voda, mlieko, múka, chlieb, zemiaky, ryža či cestoviny, zaplatíte o niekoľko centov menej ako na Slovensku.

Užijete si tu štýlové reštaurácie, útulné kaviarničky, posedíte v pokojných vinárničkách.

Cez deň na vás čaká priezračné more s dvomi nádhernými pieskovými plážami a širokou ponukou vodných športov.

Výlety tu takisto nie sú finančne náročné. Môžete absolvovať napríklad tradičný bulharský večer s množstvom dobrého jedla, pitia a zábavy. Ak túžite po histórii, vyberte sa do neďalekého Sozopolu. Romantici ocenia plavbu po rieke Ropotamo, ktorá je i jedinečnou prírodnou rezerváciou.

Náš tip na hotel: Hotel Julia

Bulharské Ropotamo

Zdroj obrázka: wikimapia.org

Kalábria – v Scalei ušetríte a pritom veľa uvidíte

Špičku talianskej čižmy - Kalábriu si užijete celoročne, pretože je tu teplo takmer stále. Ide o chudobný región, teda i lacnú destináciu. Ak si zvolíte letovisko Scalea, užijete si čaro starého mesta s úzkymi uličkami a kostolmi, na kopci so starým normandským hradom a starobylou obrannou vežou Talao. No súčasne vám bude k dispozícii i moderná časť s množstvom hotelov, kultúrnych a športových možností.

Za letenku spolu s ubytovaním v 3-hviezdičkovom, ale nezriedka aj v luxusnejšom hoteli, zaplatíte približne 500 eur aj s príplatkami. Dovolenka je tu finančne nenáročná, no služby na jednotku. Domáci sú pohostinní a vládne tu pohodová atmosféra.

Zo stravovacích možností máte na výber polpenziu, plnú penziu, či light all inclusive. V reštauráciách sa pokojne najete aj do 10 eur, v obchodoch majú porovnateľné ceny s našimi a ani za hotely si nepýtajú veľa...

A tunajšia krajina vás určite očarí - jaskyne, skalnaté útesy, tie najkrajšie piesočnaté pláže, takmer stovka hradov, fascinujúce výhľady.

Náš tip na hotel: Hotel Parco Dei Principi

Kalábria - Scalea

Zdroj obrázka: gotravelaz.com

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00