Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Jadran - úplne iný svet

Dovolenka v Taliansku má svoje čaro. Miestni akoby nepoznali stres, každodenné ponáhľanie sa a zlú náladu. Namiesto toho sa tu stretnete s temperamentom, smiechom, zábavou. Vyberte sa do niektorého z týchto jadranských letovísk a posúďte sami.

Zdroj obrázka: italiantravelconnection.com

Bibione Lido Del Sole

Patrí k najznámejším a k jedným z najväčších letovísk severného Jadranu. Nie je prekvapením, ak v týchto končinách budete často počuť slovenčinu alebo češtinu. Dokonca aj niektoré verejné nápisy tu majú v týchto jazykoch. 

Rozľahlé pieskové pláže, pozvoľný prístup do mora, pokojné borovicové a píniové háje, no i rušné ulice plné obchodíkov a diskoték. To je čaro talianskeho letoviska Bibione. Každý si tu nájde to svoje.

Majú tu i lunapark a neďaleko slávne zámky v Passariano a Alvisopoli. Benátky sú vzdialené približne osemdesiat kilometrov. 

Tip na dovolenku:

Villagio Calycanthus

Bibione

Zdroj obrázka: solvex.sk

Caorle

Mestečko patrí pod región Benátok, od ktorých je vzdialené len asi polhodinu. Zaraďuje sa k najstarším letoviskám na Benátskej riviére. Má dve hlavné pláže a je typické nízkou hladinou mora, čo ocenia najmä rodiny s deťmi. Poteší i jemný piesok bez kamienkov či rias. 

Z pláží máte výhľad na historickú zvonicu kostola. A ak podvečer navštívite centrum mestečka, obdivovať môžete ďalšie sakrálne stavby. Niektoré sú staré i tisíc rokov.

Môžete sa tu vybrať na rannú rybačku alebo navštíviť rybárske obydlia a ochutnať miestne morské špeciality.

Tip na dovolenku:

Apartmán Rezidencia Gran Mado

Caorle

Zdroj obrázka: solvex.sk

Rimini

15 kilometrov dlhá pláž s jemnučkým zlatistým pieskom. Paráda, že? A nemusíte tu len leňošiť, k dispozícii  je množstvo športovísk. Zahrajte si volejbal, zacvičte jogu alebo zatancujte brušné tance. Výber je len na vás.

Na predmestí Rimini nájdete park miniatúrnych talianskych unikátností. Na jednom mieste si môžete obzrieť viac ako 200 stavieb. Okrem histórie je tu aj zábavná časť parku s atrakciami pre deti.

Ak už budete v centre Rimini, určite neobíďte Augustov oblúk z prvého storočia pred Kristom. Kedysi bol vstupom do mesta a dnes ide o jedinú zachovalú pamiatku z týchto čias.

Rimini

Zdroj obrázka: solvex.sk

Tip na dovolenku:

Hotel Ariminum

Pesaro

Piesčité pláže s pozvoľným vstupom do mora, promenáda s kaviarňami, tradičnými reštauráciami a výbornou talianskou zmrzlinou. Malebný prístav i starobylé centrum. To je obľúbené prímorské mestečko Pesaro. 

Nájdete tu veľa svetských i sakrálnych pamiatok. Pozrite si napríklad námestie Piazza del Popolo s renesančným palácom alebo kostol Sant Agostino.

Napriek tomu, že i do tohto letoviska prúdi z roka na rok viac turistov, stále patrí k tým pokojnejším s panenskými plážami, strmými útesmi a krásnou prírodou.

Tip na dovolenku:

Hotel Majestic

Pesaro

Zdroj obrázka: solvex.sk

Riccione

Nazývajú ho "zelenou perlou Jadranu". Očaria vás tu nádherné čisté pláže, park Otremare s vodným svetom, delfináriom, kinom, či akvárium pod morskou hladinou. 

Riccione má aj kúpele, ktoré turistom celoročne ponúkajú celú škálu terapií.

Ak ste zvedaví na pamiatky, určite si pozrite vilu niekdajšieho diktátora Benita Mussoliniho s nádhernou záhradou. Dnes slúži ako galéria na poriadanie výstav.

Toto mestečko v provincii Rimini udáva tón i v móde. Nájdete tu butiky najuznávanejších talianskych dizajnérov.

Tip na dovolenku:

Hotel Marzia

Riccione

Zdroj obrázka: clubhotelriccione.it

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

First Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00