Dovolenka s nami

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00

Vyberte krajinu, stredisko, hotel ...
Od - Do
Dĺžka pobytu



x Zrušiť filter
Dospelí






x Zrušiť filter
Deti





x Zrušiť filter
Doprava

Vyberte si dopravu


x Zrušiť filter
Rozšírený filter

Termín




Cena

EUR

Strava








Typ zájazdu





Ostatné






Úroveň hotela od

Úroveň hotela do

Vybavenie hotela



Vyberte si krajinu




x Zrušiť filter

Chcete sa na dovolenke zabaviť? Tieto 3 letoviská Kréty sú TOP

Kréta je najväčším ostrovom Grécka, ktorý je medzi turistami veľmi obľúbený. To je dôvodom, prečo tu vznikla jedna veľká turistická aglomerácia. Tri mestá, krásne pláže, aktivity, množstvo zábavy i tipov na výlety. Hersonissos, Stalis, Malia - žije to tu vo dne v noci a stále máte čo robiť, až sa vám bude zdať vaša dovolenka krátka.

Hersonissos

Idete na dovolenku s partiou mladých ľudí, hľadáte zábavu a nočný život? Toto miesto je pre vás ako stvorené. Hersonissos je nielen najväčšie letovisko Kréty, ale aj jej najväčšie centrum zábavy. Množstvo barov, nočných klubov, taverien, či reštaurácií.

No je tu čo robiť i cez deň. K dispozícii je množstvo vodných športov i niekoľko aquaparkov. Pláže sú poväčšinou piesočnaté s pozvoľným vstupom do mora, ale nájdete tu i skalnú pre nudistov.

Ak máte chuť na turistiku, v blízkosti sa nachádza pohorie Selena Oros s nadmorskou výškou viac ako dvetisíc metrov. Pokiaľ si chcete pozrieť i niečo z histórie, určite navštívte neďaleký bájny minojský palác Knossos pri Heraklione, alebo sa vyberte loďou na ostrov Spinaloga, kde kedysi posielali dožiť malomocných.

Tip na dovolenku:

Hotel Mediterraneo

Hersonissos - Kréta

Zdroj obrázka: Olympicholidays.com

Stalis

Nachádzajú sa tu najlepšie pláže Kréty - široké, piesčité, s pozvoľným vstupom do mora a ponukou vodných športov. Pri prechádzkach letoviskom objavíte množstvo typických taverien s výhľadom na more, kde si môžete len tak posedieť a vychutnávať čaro dovolenky.

Stredisko je rovnako dobré pre mladých, vyhľadávajúcich zábavu a nočný život, ako i pre rodiny s deťmi a seniorov uprednostňujúcich pokojnú dovolenku. Záleží len na tom, v ktorej časti letoviska sa ubytujete.

Ak si budete chcieť spraviť výlet, za návštevu stojí náhorná plošina Lassithi s jaskyňou Diteon Adron, ktorá je podľa mytológie rodiskom boha Dia. Dedinka Karouzanos vám zase umožní spoznať krétsku kultúru. 

Tip na dovolenku:

Hotel Horizon Beach

Stalis - Kréta

Zdroj obrázka: Tui.co.uk

Malia

Ide o prvé krétske mesto, kde sa v dvadsiatom storočí rozvinula moderná turistika. Do tohto letoviska jazdia turisti z celého sveta, takže s veľkou pravdepodobnosťou stretnete i niekoho z vašej krajiny.

Letovisko poskytuje asi dva kilometre piesočnatých pláží, väčších i menších. Desiatky barov, diskoték a zábavných podnikov určite potešia mladé dovolenkové partie. Miestny obrovský vodný park zase spraví radosť tým najmenším dovolenkujúcim. 

Tajomná atmosféra histórie sa tu priam vznáša vo vzduchu. V Malii nájdete pozostatok jedného zo štyroch minojských palácov, pričom archeologické práce sú stále v plnom prúde.

Tip na dovolenku:

Hotel Stonewell Apartments

Malia - Kréta

Zdroj obrázka: Solvex.sk

Prečo Cestovná Kancelária Solvex?

certifikát
EN ISO 9001 : 2015
najviac letovísk
v Bulharsku
20 rokov na trhu
každý rok novinky
vo všetkých letoviskách
dostupný delegát
kvalitní a skúsení
zamestnanci
extra zľavy
pre verných klientov

Last Minute na email

Odoberajte First Minute a Last Minute akcie CK Solvex do e-mailu

02 / 2100 2100

Po - Pia 9:00 do 20:00

So - Ne 9:00 do 20:00